Boerderijwinkel ‘Natuurlijk Lekker’

We verkopen biologische rauwe melk en biologisch rundvlees, van onze runderen die grazen in Wapse. Daarnaast hebben we ook biologische kazen, biologische ijsjes en biologische sapjes in ons assortiment.
Kom langs en proef natuurlijk lekker!

Kijk voor het meest actuele aanbod en de openingsdagen op onze Facebookpagina.

Lekker Melk
Rauwe melk is lekker!  Onze melk komt rechtstreeks van de koe en is niet verhit of op enig andere manier bewerkt. Dit heeft als voordeel dat rauwe melk meer natuurlijke antilichamen, eiwitten en bacteriën dan gepasteuriseerde melk bevat.  Doordat de melk onbewerkt is blijven smaak en voedingsstoffen behouden en dat proef je! Natuurlijk lekker, dus.

Lekker Vlees
Onze runderen grazen op eigen biologische grond en in natuurgebieden in de omgeving van Wapse, met een gevarieerd aanbod van grassen en kruiden. Op stal worden ze gevoerd met vers gras of kuilgras van biologische grond. Dit geeft smaak aan het vlees. De voeding voor onze runderen wordt dus lokaal gewonnen, dit vinden wij duurzaam. Tot slot is grasgevoerd vlees heel gezond, het heeft een hoger gehalte aan Omega−3 vetzuren, een hoger CLA gehalte en een hoger vitamine A en E dan graangevoerd vlees.